Про нас і наші крісла.


Інтернет-магазин www.krislo.lviv.ua є проектом ПП "Бюро-Стиль", створеним для того щоб дати можливість нашим клієнтам робити замовлення не виходячи з офісу чи дому. Тут Ви знайдете повний опис крісел та їх механізмів, усі ціни актуальні на сьогоднішній день. Якщо ціна залежить від матеріалу виконання крісла, достатньо обрати потрібний матеріал і ви побачите ціну на виконання в обраному матеріалі. 

Трішки детальніше про кожну категорію крісел... 

В категорії „Крісла шкіряні преміум класу” в більшості представлені крісла виробництва фабрики „Новий Стиль” (м.Харків) та декілька моделей Малазійського та Китайського виробництва. Базова ціна на дані крісла наведена на крісла виготовлені в шкірі класу Люкс, що характеризується більшою м’якістю, також можна замовити їх виготовлення в звичайній шкірі або тканині. Більшість моделей обладнані механізмом „мультиблок”, деякі крісла можуть виготовлятися з „синхромеханізмом” 

В категорії „Крісла шкіряні” представлені крісла виробництва фабрики „Новий Стиль” (м.Харків), що є найбільшим виробником офісних крісел в Україні. Базова ціна на більшість моделей наведена в шкірі класу SP (Дешевший варіант шкіри, цупкішої структури), Деякі моделі виготовляються лише в шкірі класу люкс, детальніше дивіться в кожному кріслі зокрема. Усі крісла в даній категорії обладнані механізмом гойдання. 

В категорії „Конфернційні крісла” наведені конференційні варіанти більшості крісел шкіряних та крісел шкіряних преміум класу. Ці крісла ідеально доповнять кабінет керівника, якщо підібрати крісло керівника і крісла для його відвідувачів одного модельного ряду. Також ними можна укомплектовувати конференційні зали, казино, покерні клуби тощо. 

В категорії „Крісла для персоналу” представлені обертові крісла для офісних працівників, або ж для роботи за комп’ютером в домашніх умовах. Тут ви знайдете крісла різної цінової категорії, обладнані як найпросташими так і найскладнішими механізмами регулювання, з широким спектром вибору оббивки крісла. 

В категорії „Стільці для відвідувачів” ви знайдете офісні стільці різного цінового діапазону, що можуть викорстовуватися як в офісах так і в семінарських кімнатах чи конференційних залах. Виробник – ЗАТ „Новий-Стиль” (м.Харків) 

В категорії „Для зон очікування” представлені дивани та фотелі для використання в залах очікування офісів, в зонах відпочинку, деякі з них можуть використовуватися в кафе або ресторанах. Дивани офісні виготовляються в шкірзміннику різної структури та в широкому спектрі кольорів. Виробник – „Новий Стиль” (м.Харків) та „Арт Метал Фурнітура” (м.Дніпропетровськ) 

В категорії „Стільці для кафе, бару” представленні металокаркасні стільці для використання в кафе, барах, ресторанах; також дані стільці стильно та комфортно впишуться у вашу кухню. Виробник – „Новий Стиль” (м.Харків) 

В категорії „Крісла дитячі” представлені кріселка для діток дошкільного та шкільного віку від 3-х до 12-14 років. Різноманітні форми та веселі кольори оббивок розвиватимуть фантазію та надихатимуть дітей до творчості, а ергономічні властивості формуватимуть правильну поставу. Для старших дітей доцільніше вже обирати крісло із категорії „Крісла для персоналу”. 

В категорії „Стільці шкільні” ви знайдете стільці для навчальних заклатів виробництва ЗАТ „Новий Стиль”. Наразі пропонуємо лише стільці шостої (найстаршої) вікової категорії, які підходіть для старших класів